Skip to main content
Opens in a new tab External site
Nieuwe Bosatlas brengt terreur in kaart

Nieuwe Bosatlas brengt terreur in kaart
Rotterdam, 5 april 2007 - De 53e editie van De Grote Bosatlas verschijnt 5 april 2007. Er zijn meer dan 400 nieuwe kaarten in opgenomen, waaronder de Terrorism Threath Map en Political & Economic Risk Map van Aon. De atlas wordt ondersteund door een boeiende website: www.bosatlasonline.nl, die per 1 augustus 2007 beschikbaar is.

Door de terreurkaart in de nieuwe Bosatlas kunnen kinderen vanuit het perspectief van een verzekeraar naar de wereld kijken. Dit meldt Wolters Noordhoff, uitgever van de Bosatlas.

De Bosatlas wil de leerlingen vanuit verschillende hoeken naar de wereld laten kijken. "Het doel van de verschillende perspectiefkaarten is dat er discussies in de klas ontstaan over relaties tussen opvattingen over de wereld", zegt Johan Russchen van Wolters Noordhoff.

Klik hier voor de Terrorism Threath Map en Political & Economic Risk Map van Aon.

Over Aon Nederland
Aon Nederland, toonaangevend adviseur in risicomanagement, employee benefits en verzekeringen, draagt bij aan het realiseren van de ambities van zijn cliënten. In Nederland heeft Aon 13 vestigingen met 1.500 medewerkers. Het bedrijf maakt deel uit van Aon Corporation, Chicago, USA. Het wereldwijde Aon-netwerk omvat circa 500 kantoren in meer dan 120 landen en telt ruim 43.000 medewerkers. Hiermee is Aon een van de grotere financiële dienstverleners ter wereld. Aon Corporation is gespecialiseerd in financiële en verzekeringsdienstverlening en staat genoteerd aan de effectenbeurs van New York (NYSE).

Media Resources

Access international media contacts, the full library of Aon media releases, and a media kit with fact sheet and executive bios, via links below.

Media Contacts
Media Releases
Media Kit
Featured Updates